Sörtörköly

A BEUKER SÖRTÖRKÖLY, mint a sörgyártás mellékterméke. A sör főzése során keletkezik, amikor létrejön az újsör, vagy zöldsör. A főzés során meghatározott hőfokra melegitik az alapanyagokat, majd a folyamat végén leszűrik a törkölyt az újsörről. E folyamat keretén belül keletkezik a BEUKER SÖRTÖRKÖLY, amelyet a BEUKER cég, mint gazdasági állatok számára alkalmas nedvestakarmányt forgalmaz.

A BEUKER SÖRTÖRKÖLY jó minőségét az alapnyersanyagok állandó ellenőrzése biztosítja, valamint a szakemberek ellenőrzése alatt álló termelési, raktározási és szállítási folyamat. Mivel a sör tisztaságára és minőségére nagy hangsúly van fektetve, a BEUKER SÖRTÖRKÖLYNEK is kiváló minőséggel kell rendelkeznie. Az árpa jó tulajdonságai nem változnak a gyártási folyamat során, hanem változatlanul fennmaradnak a BEUKER SÖRTÖRKÖLYBEN is.

Jellegzetesség

A BEUKER SÖRTÖRKÖLY pozitív hatásának megfigyelését a tejtermelő- és hízóállatokra a BEUKER cég a gazdasági állatok táplálását kutató intézettel együttműködve végezte el. A legfontosabb eredmények igazolták, hogy a táplálék lassú felszívódásának köszönhetően a BEUKER SÖRTÖRKÖLY fehérjének a legnagyobb része csak a vékonybélben szívódik fel.

A BEUKER SÖRTÖRKÖLY ugyanúgy pozitívan támogatja a bendőben lezajló fermentációkor a tej és hús prekurzorjainak kialakítását. A BEUKER SÖRTÖRKÖLY csökkenti a takarmányozási költségeket.

A BEUKER SÖRTÖRKÖLY javasolt napi adagjai (kg):

 

Hízómarha élősúly (kg)

150

250

350

450

550

SÖRTÖRKÖLY (kg)

4

5

6

7

8

 

 

Üszők

Apasztott tehenek

Fejőstehenek

Alacsony

Magas

tejtermelés

tejtermelés

SÖRTÖRKÖLY (kg)

4

8

8

12

Tárolás

A BEUKER SÖRTÖRKÖLY nagyon jól silózható takarmány. A silózás során fontos a következő szabályok betartása:

• Az etetés gyorsasága: minimálisan 1 méter hetente

• Be kell biztosítani a lé elfolyását a SÖRTÖRKÖLYBŐL

• Szállítás után tökéletesen le kell nyomkodni a felső réteget

• Légmentesen le kell takarni fóliával és leterhelni

• Raktározási célokra a legmegfelelőbb az erre a célra tervezett szűkebb és alacsonyabb, átjárható siló vályú

• Legjobb megoldás a cégünk által kifejlesztett kamionból közvetlenül fólia tömlőbe való töltés

Sörtörköly.pdf - letöltés

 

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.