Sörélesztő

A BEUKER -SÖRÉLESZTŐ, mint a sörgyártás mellékterméke az erjedési folyamat során keletkezik, amikor a maláta (újsör, vagy zöldsör) sörré változik. A BEUKER-SÖRÉLESZTŐ segítségével a szénhidrátok alkohollá válnak. A folyamat keretén belül felszabadul a BEUKER-SÖRÉLESZTŐ, amelyet a BEUKER cég, mint gazdasági állatok számára alkalmas folyékony takarmányt forgalmaz.
A BEUKER-SÖRÉLESZTŐ jó minőségét az alapnyersanyagok állandó ellenőrzése biztosítja, valamint a szakemberek ellenőrzése alatt álló, termelési-, raktározási és szállítási folyamat. Mivel a sör minőségére nagy hangsúly van fektetve, a BEUKER-SÖRÉLESZTŐNEK is kiváló minőséggel kell rendelkeznie.

Jellegzetesség

A BEUKER-SÖRÉLESZTŐT a sertéstenyésztés bármely kategóriájában fel lehet használni. E termék kiválóan egészíti ki és egyenlíti ki a takarmányadagokat, a szopósmalacoktól kezdődően egészen az anyakocákig.
A BEUKER-SÖRÉLESZTŐ takarmányba adagolásával magas koncentrációjú energia- és fehérjebevitel biztosított az állatok számára.
A BEUKER-SÖRÉLESZTŐ-fehérjék biológiai értéke 70, ezért a magasértékű komponensek közé tartozik, hasonlóan mint pl. az extrahált szójadara. A BEUKER-SÖRÉLESZTŐ B1 -, B2- és B6-vitaminokban gazdag. A BEUKER-SÖRÉLESZTŐ sejtjeiben jelenlévő Beta-Glukán vegyileg felbontja a mykotoxínokat . A BEUKER-SÖRÉLESZTŐ csökkenti a takarmányozási kiadásokat.

Javasolt adagok:
A napi szárazanyagfelvételből, kategóriák szerint az alábbiakban feltüntetett sörélesztő mennyiségeket javasoljuk behelyettesiteni:

 

Malacok

Hízósertések

Hízósertések

Kocák

 

(7 - 25 kg)

(25 - 45 kg)

(45 - 115 kg)

 

sörélesztő mennyiség

 

 

 

 

a napi szárazanyag adagból (%)

max 5%

max 8%

max 12%

max 10%

Tárolás

A BEUKER-SÖRÉLESZTŐ folyékony termék, amelyet 1-2 hétig lehet raktározni. Ha a sörélesztő kellőképpen tartósított, minimálisan 8 hétig lehet raktározni. Legmegfelelőbb minimálisan 40 m3 űrtartalmú tartályban raktározni. Hogy ne jöjjön létre a szedimentáció, használat előtt ajánljuk az élesztő felkeverését, ezért ajánlatos olyan tartályokban raktározni, amelyek keverővel is rendelkeznek.

SÖRÉLESZTŐ.pdf - letöltés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.