Pelletírozott malátacsíra

A malátacsíra, a malátagyártás során mint melléktermék keletkezik. A maláta létrejöttének alapja a minőséges, speciális tulajdonságokkal rendelkező sörárpa. Az árpa többszörös áztatás és benedvesítés után kezd csírázni. Eközben a keményítő nagyobb része malátává alakul át és a létrejött csírák leválnak a magokról. E folyamat keretén belül felszabadult malátacsírát pelletírozzuk, amelyet a Beuker, mint gazdasági állatok számára alkalmas takarmányt PELLETÍROZOTT MALÁTACSÍRÁT forgalmaz.

A BEUKER PELLETÍROZOTT MALÁTACSÍRA jó minőségét az alapnyersanyagok állandó ellenőrzése biztosítja, valamint a szakemberek ellenőrzése alatt álló, termelési, raktározási és szállítási folyamat. Mivel a maláta minőségére, amely a sör legfőbb nyersanyaga, nagy hangsúly van fektetve, a BEUKER PELLETÍROZOTT MALÁTACSÍRÁNAK is kiváló minőséggel kell rendelkeznie.

Jellegzetesség

A PELLETÍROZOTT MALÁTACSÍRÁT a marha és sertéstenyésztés bármely kategóriájában fel lehet használni. Ez a termék kiválóan kiegészíti és kiegyenlíti a takarmányadagokat. A PELLETÍROZOTT MALÁTACSÍRA takarmányba adagolásával magas koncentrációjú fehérje- és rostbevitel biztosított az állatok számára. Vitaminok közül legmagasabb a B vitamin és E vitamin tartalma. Legjelentőseb ásványi anyaga a foszfor. A PELLETÍROZOTT MALÁTACSÍRA csökkenti a takarmányozási költségeket.

A MALÁTACSÍRA javasolt adagjai:

 

 

 

 

Tárolás

Malátacsíra.pdf - letöltés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.