CovaminoSoy

Természetes bypass szójadara

Maximális hasznosságot a kérődzőknél akkor tudunk elérni, ha a fehérjék a megfelelő időben a megfelelő helyen vannak. Lehetőség szerint a legnagyobb mértékben kerülnünk kell a fehérjeveszteséget, amely a bendőben különböző mikrobiológiai tevékenységek által keletkezik.  Éppen ezért a kérődzők takarmányozásánál kivételesen fontos szerepük van a bendőben a nem lebontható, ún. bypass fehérjékek. A tápanyagok optimális kihasználása nagy hatással van a kérődzők termelékenységére és hasznosságára. Ezt eredményesen el lehet érni a CovaminoSoy termékkel.

A gyártás egyedi és természetes folyamata

A CovaminoSoy természetes úton, szabadalmaztatott technológiával készül.Ennek az egyedi folyamatnak köszönhetően a CovaminoSoy a bendőben stabil, magas bypass fehérjetartalommal rendelkezik, amely a bélben jól emészthető aminosavak gazdag forrása. Pontosan ellenőrizhető körülmények közt, vegyi anyagok hozzáadása nélkül, ún.Maillard-féle elsődleges folyamatban az inverz cukrokhoz kötődnek. Az így lekötött fehérjék ellenállnak a kérődzők bendőjében végbemenő mikrobiológiai lebomlásnak és a vékonybélben enzimatikusan könnyen emészthetők. Ennek köszönhetően a vékonybélben felszabaduló aminosavak optimálisan szívódnak fel a vérbe és teljes mértékben részt vehetnek a tej és izomrostok kialakításában.

Tárolás

CovaminoSoy.pdf - letöltés

A CovaminoSoyt az alábbiak miatt ajánljuk:

  • ŸGazdag fehérjeforrás
  • ŸA le nem bontható fehérjék magas aránya a bendőben
  • ŸA fehérjék magas emészthetősége
  • ŸKellemes íz
  • ŸA szárazanyag felvétel elősegítése és a hasznosság növelése
  • ŸAz egész év folyamán szállítható
  • ŸIgénytelen tárolás és manipuláció

PDF letöltés

Oldal nyomtatása

Válasszon régiót:   

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.