CovaminoRap

Természetes bypass repcredara

Maximális hasznosságot a kérődzőknél akkor tudunk elérni, ha a fehérjék a megfelelő időben a megfelelő helyen vannak. Lehetőség szerint a legnagyobb mértékben kerülnünk kell a fehérjeveszteséget, amely a bendőben különböző mikrobiológiai tevékenységek által keletkezik. Éppen ezért a kérődzők takarmányozásánál kivételesen fontos szerepük van a bendőben nem lebontható, ún. bypass fehérjéknek. A tápanyagok optimális kihasználása nagy hatással van a kérődzők termelékenységére és hasznosságára. Ezt eredményesen el lehet érni a CovaminoRap termékkel.

A gyártás egyedi és természetes folyamata

A CovaminoRap természetes úton, szabadalmaztatott technológiával készül. Ennek az egyedi folyamatnak köszönhetően a CovaminoRap a bendőben stabil, magas bypass fehérjetartalommal rendelkezik , amely a bélben jól emészthető aminosavak gazdag forrása. Pontosan ellenőrizhető körülmények közt, vegyi anyagok hozzáadása nélkül, ún. Maillard-féle elsődleges folyamatban a fehérjék inverz cukrokhoz kötődnek. Az így lekötött fehérjék ellenállnak a kérődzők bendőjében végbemenő mikrobiológiai lebomlásnak és a vékonybélben enzimatikusan könnyen emészthetők. Ennek köszönhetően a vékonybélben felszabaduló aminosavak optimálisan szívódnak fel a vérbe és teljes mértékben részt vehetnek a tej és izomrostok kialakításában.

Jellegzetesség

A CovaminoRap használatának előnyei

  • ŸA CobaminoRap természetes úton stabilizált, vegyi anyagok nélküli, növényi eredetű by pass fehérje forrás.
  • ŸA CovaminoRap ízletes termék, a Maillard-féle folyamat következtében keletkezett inverz cukrok és fehérjék kötésének köszönhetően.
  • Ÿ100% - ig természetes növényi termék.
  • ŸMagas az emészthetősége a vékonybélben, ez biztosítja az anyagcserében részt vevő aminosavak maximális kihasználását.
  • ŸPozitív hatása van a tehenek egészségi állapotára.

Tárolás

CovaminoRap.pdf - letöltés

A CovaminoRapot az alábbiak miatt ajánljuk:

  • ŸGazdag fehérjeforrás
  • ŸA le nem bontható fehérjék magas aránya a bendőben
  • ŸA fehérjék magas emészthetősége
  • ŸKellemes íz
  • ŸA szárazanyag felvétel elősegítése és a hasznosság növelése
  • ŸAz egész év folyamán szállítható
  • ŸKönnyű tárolás és manipuláció

PDF letöltés

Oldal nyomtatása

Válasszon régiót:   

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.