CGF - HUNGRAFEED® GOLD/PELLET/POR

A HUNGRAFEED® GOLD/PELLET GYÁRTÁSI FOLYAMAT

A keményítőgyár a kukoricából keményítőt, keményítő-hidrolizátumot és  takarmányipari termékeket gyárt. A keményítőgyár valamennyi terméke szigorú ellenőrzés alá esik a gyártási folyamat során, a nyersanyagra, a keletkezett élelmiszeripari és takarmányipari termékekre egyenrangú figyelmet fordítanak. Az HUNGRAFEED® GOLD/PELLET kukoricarost, kukoricalekvár és törtszem keveréke. A gyártás utolsó szakaszában a keveréket megszárítják és pelletirozzák, s ezáltal értékes és könnyen tárolható termék jön létre. Ez a termék a kukoricakeményítő gyártás során létrejött magas rost tartamú, fehérjedús pelletált takarmány.

Jellegzetesség

A CGF a kukorica nedves formában történő feldolgozása során a keményítő, csíra és a glutén nagyobb részének kiválasztása után visszamaradó, takarmányozási célra gazdaságosan felhasználható fehérje-, rost-, energia-, vitamin- és ásványianyag forrás. A termék megfelel a hatályos EU- és magyar előírásoknak.  A kukoricaszem keményítőgyári feldolgozása során létrejövő termékek folyamatos ellenőrzött keverésével gyártott takarmány, mely összetétele optimális és állandó.
Az alapanyagot rendszeresen ellenőriztetjük akkreditált külső laboratóriummal az alábbiakra: nehézfémek, mikotoxinok, peszticidek, herbicidek, dioxinok és GMO.
A  CGF pellet 6 mm átmérőjű, 2-4 cm hosszúságú, alacsony portartalmú, ideális megjelenésű. Nagyban megkönnyíti a felhasználó partnerek mozgatási és tárolási munkafolyamatait. A CGF por a pelletből kerül visszadarálásra, közvetlenül a szállító jármű töltésekor.

JAVASOLT MENNYISÉGEK :

Tehenek

Üszők

Apasztott tehenek

Fejős tehenek

Hungrafeed

kg naponta

1.0 kg

1,5 kg

2-4 kg

 

 

Sertések

Malac

7-25kg

Süldő

25-45kg

Hízó

45-115kg

Kocák

 

Hungarofeed

késztápban %-ban kifejezve

max 5

max 8

max 12

max 20

 

 

Tárolás

SZÁLLÍTÁS:

Ömlesztve.

CGF - HUNGRAFEED® GOLD/PELLET/POR.pdf - letöltés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.