Szolgáltatások

Logisztika

Komplex logisztikát biztosítunk. A termékek szállítását GMP+/szal rendelkező szállítók biztosítják. A fuvarozó cégek, és a szállító eszközök takarmányok szállításához szükséges engedélyekkel ill. kialakítással rendelkeznek. Termékeink szállítását a partnereinkkel előzetesen egyeztetett helyszínre, megadott időben nagy kapacitású szállítójárművekkel végezzük. Területi képviselőink szolgáltatásainak részét képezi a nagy mennyiségű áru tárolásával kapcsolatos szaktanácsadás

Nedves takarmányok raktározása

A vásárló helyi adottságai, lehetőségei alapján megfelelő raktározási módszert ajánlunk. 

Zsákozás

CORNGOLD, SÖRTÖRKÖLY, GURMIT fólia tömlőben való tárolása önmagukban, ill. különböző arányú keverékeikben a legelőnyösebb. Ezzel a módszerrel az anaerob környezet rövid idő alatt biztosítható, ami a jó fermentáció feltétele, és ez garanciát nyújt a megfelelő minőségre a raktározás egész ideje alatt. Másodlagos fermentáció elkerülhető a kis megbontott felület miatt. Ezen megoldás munkaerő igénye nagyon alacsony a betároláskor, és a kitermeléskor is. Biztosítjuk termékeink ilyen módon való raktározásának szervezését.

Truck Bagger

A SÖRTÖRKÖLY új javasolt raktározási módja az úgynevezett TRUCK BAGGER megoldás. A forró és steril SÖRTÖRKÖLY közvetlenül a szállító járműről a fólia tömlőbe töltődik. A vásárló részéről nincs munkaerő igény. A további előnyei ennek a módszernek megegyeznek a fent leírt zsákolási módszer előnyeivel.

New Truck Bagger

A legújabb módszer a  nedves termékek tárolására. A nedves terméket nagy erővel egyenesen az autóból a zsákba tolódik. Ebben az esetben nem szükséges tartósítószert hozzáadni, mivel a levegő nem jut a zsákba.

Klasszikus raktározás

Nedves takarmányok raktározása lehetséges klasszikus módon is, silógödörbe vagy szilárd burkolaton. Átmeneti időszakra jó megoldás lehet nagy szalmabálákból, betonelemekből kis silótér kialakítása. Hosszútávú és perspektív megoldást jelent az állandó silótér kialakítása betonból, zsalutéglából, stb. Silótér méreteit úgy kell kialakítani, hogy a heti fogyasztás megfelelő legyen.

Folyékony takarmányok raktározása

Folyékony takarmányok (például a sörélesztő) a telepen nagy űrtartalmú tartályokban (30-60 m3) tárolható. Tartályok beszerzését és bérbeadását biztosítjuk. A tartályok keverő mechanikával és fagyás elleni védelemmel kell ellátni.

Száraz takarmányok raktározása

Száraz takarmányokat fedett, száraz helyen kell raktározni, hasonló módon, mint  a gabonaféléket.

Takarmányozási szaktanácsadás

Takarmányok tápértéke

Termékeink tápértékét európai kutatóintézetekben és akkreditált laboratóriumokban vizsgáltatjuk. Magyarországon szoros együttműködést folytatunk akkreditált laboratóriumokkal valamint mezőgazdasági felsőoktatási intézményekkel. Az élelmiszergyárak folyamatos vizsgálatain, rendszeres szállítási minőségellenőrzésen kívül meghatározott időközönként vizsgáljuk termékeinket.

Receptúrák és takarmányadagok számítása

Ajánlott napi adagok a termékismertetőkben feltüntetésre kerülnek. Testreszabott adagot a helyi viszonyoknak megfelelően a vevő kérésére elkészítjük.

Mintavétel

Minden évben mintavételi tervet dolgozunk ki annak érdekében, hogy termékeink minőségét ellenőrizzük.

Az ügyféllel való megállapodás alapján teljes körű elemzést tudunk biztosítani a  tömegtakarmányról is.

Átfogó szolgáltatásokat kínálunk, a minőségre helyezzük a hangsúlyt, jövőnket értékesítési képviselőink professzionalizmusára és munkatársaink szakmai hozzáértésére építjük.

Termékeinket rendszeresen különböző laboratóriumokban tesztelik Magyarországon és külföldön egyaránt.

Szükség esetén beszállítóink és partnereink laboratóriumait Magyarországon és külföldön egyaránt Ring tesztnek vetjük alá.

A laboratóriumi tesztelés saját hollandiai laboratóriumunkban is megtörténik, amely a legmodernebb technológiával van felszerelve.

 

 

 

 

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.