Rólunk

Cégünk már több, mint 10 éve segít partnereinknek abban, hogy elegendő mennyiségű, egészséges takarmányt tudjanak biztosítani állataik számára.
Takarmányaink az Önök gazdaságaihoz, telepéihez közeli modern üzemekből származnak.
Partnereink különböző méretű és létszámú állattartók közül kerülnek ki, tejelő tehenészetek, húsmarha tartók, sertés tartók és egyéb gazdasági állatokat tartók, valamint takarmánykeverő üzemek.

Miben vagyunk mi különlegesek?

Partnereink azért értékelik a segítségünket, mert az állataikat a lehető legmagasabb minőségű takarmánnyal tudják ellátni úgy szezonban, mint a szezonon kívüli időkben. Fontos számukra, hogy az állataiknak ízletes, egészséges és természetes alapú takarmányt biztosítsunk. A takarmányokat modern, biztonságos úton juttatjuk el az állattartókhoz, akiknek ezzel megkönnyítjük a munkájukat.
A környezetet óvjuk azzal, hogy a takarmányokat nem kell szárítani és hosszú távolságba szállítani.
Azzal, hogy a partnereinknek magas tápértékű takarmányt tudunk biztosítani, hozzásegítjük őket ahhoz, hogy a saját termőföldjeiken magas hozzáadott értékű növények termeszthessenek. A velünk való együttműködéssel erőteljesen növelni tudják saját gazdasági eredményességét.

Kiknek segítünk?

Segítségünknek köszönhetően jobban fejlődhet az állattenyésztők köre Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban egyaránt.
Nagyon sokat fektetünk a az alkalmazottjaink műveltségébe és professzionális fejlődésébe.
Értékeljük a szakemberek munkáját és a lehető legszorosabban szeretnénk velük együttműködni.

Hogy néz ki a jövőnk?

Elsődleges célunk a gazdák, tenyésztők gazdasági állatai számára egészséges és hosszú életet biztosítani, ami növeli a gazdasági eredményességet.

Dinamikusan fejlődő cég vagyunk.

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.